+36 1 790 9900 | WhatsApp: +36 70 311 1094 | « Ügyfélszolgálat 900 - 1800 | Hírlevél »
 
   
  
 
Órafoglalási tájékoztató és szabályzat

Órafoglalási szabályzat célja, hogy meghatározza, hogy milyen módon lehet a PhysioVit által biztosított egészségprogramokat, rehabilitációs kezeléseket online felületeinket (űrlapok), vagy az ügyfélszolgálaton keresztül telefonon egyeztetett időpontfoglalások esetében előzetesen regisztrálni.

Általános szabályok

A PhysioVit honlapján működő űrlapon a Felhasználó részére a PhysioVit Gyógytorna és Sportrehabilitációs rendelő gyógytorna (továbbiakban rövidített nevén: PhysioVit Rehab), vagy sportrehabilitációs szolgáltatását előzetesen lefoglalni. Az órafoglalás lehetséges előre megvásárolt PhyDoArt® egészségkártyákkal, bérlettel is az egy alkalmas foglaláson túl.

Az online felületen végzett regisztráció során a Felhasználónak meg kell adni az elérhetőségeit (név, telefonszám, email cím, előzetes állapotfelmérés a tünetekre vonatkozóan), amely azt a célt szolgálja, hogy a regisztrációt ennek megfelelően tudjuk elvégezni, előzetesen felmérve és gyógytornászhoz, vagy sportfizioterapeutához ennek alapján regisztrálva a részvételt.

Amennyiben a Felhasználó úgy dönt, hogy nem kér emailben tájékoztatást, tudomásul veszi, hogy a PhysioVit Rehab semmilyen felelősséggel nem tartozik az online felületeken, a vendég által eszközölt eseményekről való információ átadás elmaradása miatt okozott kellemetlenségekért, esetleges károkért. Ebben az esetben a Felhasználó/Vendég kizárólag a PhysioVit Rehab online felületén létrehozott, személyes fiókjában tekintheti meg foglalásait és az általa létrehozott tranzakciókat, illetve telefonon kérhet tájékoztatást a PhysioVit Rehab ügyfélszolgálatán.

Az online regisztráció során a Felhasználó a fenti tájékoztatástól függetlenül megjelölheti, hogy kíván e hírlevélben eseményekről, hírekről, promóciós ajánlatokról tájékoztatást kapni email formájában.

Telefonon keresztül végzett regisztrációk alkalmával Ön a kontakt centrum (Call Center) munkatársai által kerül majd regisztrációra az időpont foglalása. Itt majd a nevét, telefonszámát és email címét kollégáink regisztráljuk az időpontfoglalásnál. Előzetes kérdések alapján pedig felmérik az állapotot és erről tájékoztatják a PhysioVit Gyógytorna és Sportrehabilitációs rendelő szakembereit, akik majd a rehabilitációs kezeléseket végzik. 

Órafoglalást a nap 24 órájában lehet indítani a honlap felületén keresztül. Regisztrációt követő időpont foglalások esetében kérjük, feltétlenül vegye figyelembe alábbi feltételeinket:

  • Rehabilitációs kezelések, tréningek pontos, az órarendben megadott időben kezdődnek. A késést pótolni nem tudjuk. 15 percnél nagyobb mértékű késés esetén új időpont egyeztetése, foglalása szükséges.
  • A kezelések előtt adminisztrációs feladatok elvégzésére kerül sor, ezért kérjük érkezzen a lefoglalt időponthoz képest kb. 15 perccel korábban és jelentkezzen be a recepciónál. Ezáltal az adminisztrációt kényelmesen el tudjuk végezni.
  • Amennyiben a lefoglalt időpontra valamilyen okból adódóan nem tud eljönni, kérjük, hogy legkésőbb 24 órával a kezelés és/vagy tréning időpontja előtt jelezze ezt telefonos ügyfélszolgálatunk (Call Center) részére a 36 1 790 9900 telefonszámon. Amennyiben nem jelenik meg, vagy 24 órán belül mondja le időpontját, abban az esetben 1 kezelés árát 100%-ban felszámítjuk. Ha Ön bérlettel rendelkezik és a kezelési időpontját 24 órán belül mondja le, úgy egy kezelés a bérletből levonásra kerül.
  • Kérjük, hogy az állapotfelmérésre és kezelésre korábbi orvosi leleteit, röntgen CT, vagy MRI felvételeit feltétlenül hozza majd magával.

 

Első regisztrációval kapcsolatosan kérje ügyfélszolgálatunk segítségét a +36 1 790 9900 telefonszámon!

PhysioVit® Gyógytorna és Sportrehabilitációs rendelő címe: 1135 Budapest, Béke utca 23.

 

Megjelent: 8016 alkalommal
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
< >

Lökéshullám olcsóbb bérlettel

Bérlet formájában a lökéshullám kezelés ára 6900 Ft helyett most 5000 Ft/alkalom.

Ajándék masszázs

5 alkalmas PhyDoArt® kártyafeltöltésnél 3 db 20 perces masszázs az ajándék.

BodyScreening

Komplex PhyDoArt® egészségprogramokhoz most ingyenes gerincterhelés mérés.

Sportrehabilitáció

Profi sportolók rehabilitációja sportbiztosítással is!

Komplex gerincfelmérés

Egyénre szabott 3 dimenziós mozgásszervi vizsgálatok, mozgásminta szűrések.

Medical Flossing

Innovatív sportolói rehabilitáció a profi nemzetközi sportban is központunkban.

PhysioVit Központ

Top

Honlapunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa.
A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.