+36 1 790 9900 | WhatsApp: +36 70 311 1094 | « Online ügyfélszolgálat 900 - 1800 »
 
   
  
 
Kosár
0 Termékek - 0 Ft
A kosara üres!
Egészségpénztárak

PHYFO® POINT Sportrehabilitációs szaküzletben és a PHYFO® POINT webáruházainkban Egészségpénztári kártyával történő fizetésre jelenleg nincs mód, azonban számlát ki tudunk állítani, mely alapján az Egészségpénztár előírásai szerint elszámolhatóak a vásárolt sporteszközök, gyógyászati segédeszközök.

A jogszabályi változásoknak köszönhetően a kínálatunkban szereplő sporteszközök és gyógyászati segédeszközök elszámolhatók anélkül, hogy cégünk külön szerződést kötne az Ön Egészségpénztárával. Ez azt jelenti, hogy ha Ön valamely Egészségpénztárnak a tagja, kérhet tőlünk a vásárlásairól az egészségpénztár előírásainak megfelelően kiállított számlát.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a sporteszközök vásárlása SZJA köteles, illetve a megváltozott egészségi állapotú személyek életvitelét megkönnyítő eszközök, valamint gyógyászati segédeszközök adómentesek, melyre vonatkozó tájékoztatást az Ön Egészségpénztára megadja az Ön részére.

Amennyiben szüksége van egészségpénztári számlára, kérjük, rendelése leadásakor, vagy személyes vásárlások esetén a megfelelő egészségpénztári adatokat szíveskedjék megadni a számla kiállításához.

Néhány Egészségpénztár felülbírálhatja a termék elszámolhatóságát, ezért kérjük, hogy előzetesen, a rendelés leadásakor/vásárlás előtt érdeklődjön pénztáránál a tranzakció felől.

Megjelent: 10995 alkalommal
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

PhysioVit Központ

Top

Honlapunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa.
A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.