+36 1 790 9900 | WhatsApp: +36 70 311 1094 | « Online ügyfélszolgálat 900 - 1800 »
 
   
  
 

Mióta David Butler beszélt az idegrendszer mobilizációjáról 1991-ben, az idegi struktúrák kezelése a fizioterápia fontos részévé vált.
A fájdalomkezelésről és a tónus szabályozásáról szól a neuro-ortopédiai területen. Ez az idegrendszer dinamikus mozgásain keresztül történik, amelyek mechanikai és fiziológiai hatást gyakorolnak az idegszövetre és a környező struktúrákra. Ennek a módszernek a célja a fájdalom csökkentése, és mindenekelőtt az intraneurális és extraneurális mobilitás, valamint az idegi rendszernek az interfészekre való kenhetőségének javítása és fenntartása.

 

A képzésen jelentős szerepet kapnak az idegkompressziós szindrómák, a posztoperatív adhéziós profilaxis és az idegrendszeri gyulladásos betegségek utáni állapotok. A perifériás idegek anatómiájáról, helyzetéről és működéséről szóló ismeretek további lehetőségeket kínálnak a fizioterápiás értékeléshez, lehetővé téve a differenciálódott beteg problémájának és a betegség zavarainak szerepének fontosságát. idegrendszer látszólag elszigetelt fájdalomszindrómákkal kapcsolatban.

 

Témakört vezető oktatók:

 1. Ferdinand Giordano de Barros, gyógytornász, manuálterapeuta, sportfizioterapeuta
 2. Matthias Rösner, gyógytornász, manuálterapeuta, osteopath
 3. Christian Iordache, gyógytornász, manuálterapeuta

Órák száma összesen:

 • Elméleti és gyakorlati órák száma: 20 tanóra

 

Képzés helye: 

 • BUDAPEST: PhysioVit Rehab Akadémia, 1043 Budapest, Lórántffy Zsuzsanna u. 15/b. (Helyszín változtatás jogát fenntartjuk!)

 

Akkreditáció folyamatban.

 

Tanfolyam ideje:

 • 2020. július 03-04.  (veszélyhelyzet idején digitális oktatási rendben zajlik a szakmai továbbképzés a PhysioVit online tanulási rendszerében) (BUDAPEST)

 

Csoportlétszám: A továbbképzés minimális létszáma 12 fő.

Ajánlott szakmacsoportok: pl. orvosok, gyógytornászok, III., vagy IV. éves gyógytornász, orvostan hallgatók. Jelentkezés elfogadásának feltétele az ajánlott előképzettség valamelyikének megléte.

 

Tandíj:

 • EUR: 225 Euro (2 nap), amely magában foglalja az órai jegyzet és gyakorló anyagokat, az igazolások regisztrációját
  • Képzéshez tartozó kedvezménycsomagok pontos leírásáról, az igénybe vehető szolgáltatási lehetőségekről tájékozódjon a tanulmányi osztályunk által kibocsájtott kiadványból: "Kedvezményes képzési csomagok."
  • Képzéshez - amennyiben a jelentkezés leadása és a képzés dátuma között min. 1 hónap áll rendelkezésre - részletfizetés is igényelhető. Részletfizetési tájékoztató...

   

  Van már PhysioVit kártyája? Tudta, hogy a kártyával képzési kedvezmények vehetők igénybe? Tájékozódjon a részletekről és igényeljen Ön is egy kártyát. A képzésre jelentkezők részére a hallgatói kártya regisztrálásra kerül és az első napon személyesen átvehető a regisztrációnál.

Megjelent: 5324 alkalommal
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

PhysioVit Központ

Top

Honlapunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa.
A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.