+36 1 790 9900 | WhatsApp: +36 70 311 1094 | « Ügyfélszolgálat 900 - 1800 | Hírlevél »
 
   
  
 

Online regisztrációs űrlap tréningre és/vagy terápiára

Munkatársaink (gyógytornász, manuálterapeuta, osteopath, sportfizioterapeuta, rehabilitációs edző) hazai és nemzetközi protokollokkal és közel 20 éves tapasztalattal rendelkezve kezelnek, gyógyítanak. Az első találkozás előtt szeretnénk az online tér adta lehetőségeket használva foglalkozni Önnel, a  panaszával. Kérjük, hogy a lenti jelentkezési űrlapot kitöltve segítse munkánkat. A kitöltött adatok alapján könnyebben el tudjuk dönteni, hogy Önnek melyik kollégánknál célszerűbb az első alkalommal megjelenni és ennek megfelelően adjuk az időpontot.

Kitöltést és beküldést követően munkatársaink 1-2 munkanapon belül telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot az időpont egyeztetése érdekében.

Általános adatok

Teljes név:*
Telefonszám:*
E-mail cím:*
Volt már nálunk korábban kezelésen?
Melyik napszak lehet megfelelő Önnek?
Kérjük jelöljön be egyet, vagy többet, amely leírja panaszát!
Egyéb megjegyzés:

Órafoglalási szabályzat

  • Kezelések, tréningek pontos, az órarendben megadott időben kezdődnek. A késést pótolni nem tudjuk. 15 percnél nagyobb mértékű késés esetén új időpont egyeztetése, foglalása szükséges.
  • A kezelések előtt adminisztrációs feladatok elvégzésére kerül sor, ezért kérjük érkezzen a lefoglalt időponthoz viszonyítva kb. 15 perccel korábban és jelentkezzen be a recepciónál. Ezáltal az adminisztrációt kényelmesen el tudjuk végezni.
  • Amennyiben a lefoglalt időpontra valamilyen okból adódóan nem tud eljönni, kérjük, hogy legkésőbb 24 órával a kezelés és/vagy a tréning időpontja előtt jelezze ezt felénk Emailben, vagy telefonon. Amennyiben nem jelenik meg, vagy 24 órán belül mondja le időpontját, abban az esetben 1 kezelés árát 100%-ban felszámítjuk. Ha Ön bérlettel rendelkezik és a kezelési időpontját 24 órán belül mondja le, úgy egy kezelés a bérletből levonásra kerül.
  • Kérjük, hogy az állapotfelmérésre és kezelésre korábbi orvosi leleteit, röntgen CT, vagy MRI felvételeit feltétlenül hozza majd magával.
  • A foglalást és telefoni időpont egyeztetést követően Email visszajelzést küldünk a kezelés dátumáról, időpontjáról és helyszínéről, valamint regisztráljuk begetdokumentációs rendszerünkben.
Időpont lefoglalásával kapcsolatos "Órafoglalási szabályzatot" elolvastam és elfogadom.*
Hozzájárulok, hogy a weboldalra történő regisztrációm során megadott adataimat a(z) PhysioVit Kft., mint adatkezelő megismerje, letárolja, kezelje a profilom létrehozása, hozzájárulásom visszavonásáig. *
Kijelentem, hogy a regisztrációval kapcsolatos adatkezeléssel kapcsolatban elolvastam és tudomásul vettem a http://www.physio-vit.hu/physio/447-adatvedelmi-tajekoztato oldalon található adatkezelési tájékoztatót.*
Top

Honlapunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa.
A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.