+36 1 790 9900 | WhatsApp: +36 70 311 1094 | « Online ügyfélszolgálat 900 - 1800 »
 
   
  
 
Jegyek és bérletek

» Kombinált 90 napos VIP bérlet - 89.000 Ft

A bérletet csak egy fő (akinek a neve a bérleten szerepel) használhatja. A bérlet 90 naptári napig érvényes, melyből első nap az első felhasználás napja. A bérlet az érvényességi idő alatt 10 alkalommal jogosítja fel tulajdonosát egyéni online torna látogatására, vagy 10 alkalommal 20 perces masszázs igénybe vételére, illetve 5 alkalommal PhyDoArt 55 perces egészségprogramok igénybe vételére. A bérlethez tartozó PhyDoArt egészségprogramban a panaszok, a mozgásszervi eltérések függvényében bármely egyéni terápia igénybe vehető. Terapeutával történő előzetes egyeztetést követően.

» Kombinált 90 napos VIP bérlet - 79.000 Ft

A bérletet csak egy fő (akinek a neve a bérleten szerepel) használhatja. A bérlet 90 naptári napig érvényes, melyből első nap az első felhasználás napja. A bérlet az érvényességi idő alatt 10 alkalommal jogosítja fel tulajdonosát egyéni online gyógytorna, vagy sportrehabilitációs tréning látogatására, illetve 3 alkalommal PhyDoArt 55 perces egészségprogramok igénybe vételére. A bérlethez tartozó PhyDoArt egészségprogramban a panaszok, a mozgásszervi eltérések függvényében bármely egyéni terápia igénybe vehető. Terapeutával történő előzetes egyeztetést követően.

» 10 alkalmas 90 napos Schroth terápia (Gyógytorna-3D speciális gerincterápia) bérletek - 69.000 Ft

A bérletet csak egy fő (akinek a neve a bérleten szerepel) használhatja. A bérlet 90 naptári napig érvényes, melyből első nap az első felhasználás napja. A bérlet az érvényességi idő alatt 10 alkalommal jogosítja fel tulajdonosát bármelyik korrektív tréning óra látogatására. A bérlettel egyéb, pl. csoportos óra nem látogatható.

» 10 alkalmas 90 napos Gyógytorna/ korrektív tréning bérletek (55p) - 69.000 Ft

A bérletet csak egy fő (akinek a neve a bérleten szerepel) használhatja. A bérlet 90 naptári napig érvényes, melyből első nap az első felhasználás napja. A bérlet az érvényességi idő alatt 10 alkalommal jogosítja fel tulajdonosát 55 perces egyéni korrektív tréning óra látogatására. A bérlettel egyéb csoportos óra nem látogatható.

» 10 alkalmas 90 napos Gyógytorna/ korrektív tréning bérletek (40p) - 59.000 Ft

A bérletet csak egy fő (akinek a neve a bérleten szerepel) használhatja. A bérlet 90 naptári napig érvényes, melyből első nap az első felhasználás napja. A bérlet az érvényességi idő alatt 10 alkalommal jogosítja fel tulajdonosát 40 perces egyéni korrektív tréning óra látogatására. A bérlettel egyéb csoportos óra nem látogatható.

» 5 alkalmas 30 napos PhyDoArt® bérletek (65.990 Ft) - Ez nem azonos a PhyDoArt plasztik kártyák feltöltésének összegével. PhyDoArt bérlet papír formában igényelhető, nem plasztik kártya formájában.

A bérletet csak egy fő (akinek a neve a bérleten szerepel) használhatja. A bérlet 30 naptári napig érvényes, melyből első nap az első felhasználás napja. A bérlet az érvényességi idő alatt 5 alkalommal jogosítja fel tulajdonosát a terapeutával egyeztetett egyéni PhyDoArt egészségprogram (55 perc) látogatására. A bérlethez tartozó PhyDoArt egészségprogramban a panaszok, a mozgásszervi eltérések függvényében bármely egyéni terápia igénybe vehető. Terapeutával történő előzetes egyeztetést követően.

» 60 napos, 15 alkalmas csoportos online gyógytorna bérlet (15.000 Ft)

A bérletet csak egy fő (akinek a neve a bérleten szerepel) használhatja. A bérlet 60 naptári napig érvényes, melyből első nap az első felhasználás napja. A bérlet az érvényességi idő alatt korlátlan alkalommal jogosítja fel tulajdonosát heti 2 alkalommal az online csoportos torna látogatására. (ideje: kedd és csütörtök 17:00-17:55)

» 10 alkalmas, 60 napos egyéni online gyógytorna bérletek (55.000 Ft)

A bérletet csak egy fő (akinek a neve a bérleten szerepel) használhatja. A bérlet 60 naptári napig érvényes, melyből első nap az első felhasználás napja. A bérlet az érvényességi idő alatt 10 alkalommal jogosítja fel tulajdonosát online gyógytorna (egyéni) látogatására.

» Havi egyéni online gyógytorna bérlet (49.000 Ft)

A bérletet csak egy fő (akinek a neve a bérleten szerepel) használhatja. A bérlet 30 naptári napig érvényes, melyből első nap a vásárlás napja. A bérlet az érvényességi idő alatt hetente 2 alkalommal (2x55 perc) jogosítja fel tulajdonosát egyéni online tréningek, tornák látogatására.

» Csoportos intenzív és preventív gerinctorna havi bérletek (21.900 Ft)

A bérletet csak egy fő (akinek a neve a bérleten szerepel) használhatja. A bérlet 30 naptári napig érvényes, melynek használata az adott hónap első napjától, ugyanazon hónap utolsó napjáig bezárólag biztosítja a csoportos tornában részvétel lehetőségét, valamint a MeccaGym belépő árát. Ezen kívül 2023. január 01-től kezdődően a téli időszakban szauna használati lehetőség is tartozik hozzá. A csoportos torna szerdánként 1800 órától érhető el.

» Egyedi, személyre szabott hosszabb távú bérlet

Érdeklődjön munkatársainknál az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.

A Physiovit rendelőiben, tornatermeiben és a fitness parkban kialakított központjainkban az Önök igényeit figyelembe véve alakítjuk ki szolgáltatásainkkal kapcsolatos konstrukciókat. Vendégeink elégedettsége számunkra fontos, ezért ezt szem előtt tartva szeptember 1-től bevezettük a személyre szabott bérletet, hogy vendégeink egyéni szokásaiknak leginkább megfelelő szolgáltatási- és árkonstrukciók keretében vehessék igénybe az Egészségcentrumot.

» Startjegy konditerembe (1690 Ft)

Ez abban az esetben fizetendő, ha kondigépek használatát szeretné igénybe venni gyógytornához, korrektív tornához, vagy személyi edzésekhez. Az egyszeri alkalommal egy teljes napra érvényes, bármelyik tetszőlegesen kiválasztott csoportos órára. 

» Belépőjegy konditerembe (1.990 Ft)

Ez abban az esetben fizetendő, ha kondigépek használatát szeretné igénybe venni gyógytornához, korrektív tornához, vagy személyi edzésekhez. A startjegyet követően vásárolható, bármelyik tetszőlegesen kiválasztott csoportos órára beváltható kedvezményes belépő.

» AYCM kártyával csoportos torna jegy (A, A+, D, E, XL, XXL csomagok esetében)

A belépőjegyet csak a AYCM kártya tulajdonosa használhatja 0 Ft értékben. Kártyán található kreditnek megfelelően akár napi rendszerességgel is igénybe vehető. Az érvényességi idő alatt feljogosítja tulajdonosát bármelyik csoportos látogatására. AYCM kártyás belépőjeggyel egyéni kezelések nem látogathatók.

» Sport cafeteria regeneráció (500 Ft)

A belépőjegyet csak a AYCM kártya tulajdonosa használhatja 500 Ft értékben. Kártyán található kreditnek megfelelően akár napi rendszerességgel is igénybe vehető. Az érvényességi idő alatt feljogosítja tulajdonosát wellness részleg masszázs kezeléseinek látogatására

 

Az árak forintban történő fizetésre vonatkoznak és tartalmazzák a 27 %-os ÁFA-t. A szolgáltatás igénybevétele a PhysioVit Rehab Akadémia Házirendjének és egyéb szabályzatainak elfogadását is jelenti.

Tájékoztatónk érvényes 2020. június 01-től a visszavonásig.

Megjelent: 7894 alkalommal
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
< >

Lökéshullám olcsóbb bérlettel

Bérlet formájában a lökéshullám kezelés ára 6900 Ft helyett most 5000 Ft/alkalom.

Ajándék masszázs

5 alkalmas PhyDoArt® kártyafeltöltésnél 3 db 20 perces masszázs az ajándék.

BodyScreening

Komplex PhyDoArt® egészségprogramokhoz most ingyenes gerincterhelés mérés.

Sportrehabilitáció

Profi sportolók rehabilitációja sportbiztosítással is!

Komplex gerincfelmérés

Egyénre szabott 3 dimenziós mozgásszervi vizsgálatok, mozgásminta szűrések.

Medical Flossing

Innovatív sportolói rehabilitáció a profi nemzetközi sportban is központunkban.

PhysioVit Központ

Top

Honlapunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa.
A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.