+36 1 790 9900 | WhatsApp: +36 70 311 1094 | « Ügyfélszolgálat 900 - 1800 | Hírlevél »
 
   
  
 
Milyen PhyDoArt® egészségkártyákat kínálunk?

Rehabilitációs és referencia rendelői szolgáltatásaink egyik legsikeresebb programja immár 8. éve a komplex terápiás és tréninglehetőségeket biztosító, egyéni igények szerint összeállított, individuális PhyDoArt® egészségcsomag és egészségprogramok. Ezekben a komplex programokat biztosító PhyDoArt® kártyákban percekben adjuk meg a rendkívül széles palettát biztosító szolgáltatási csomagokat, mely alapján mindenki egyénileg oszthatja be a számára előnyös kezelési időket, vagy konzultálva terapeutánkkal az egyéni problémára adaptálva rendezhetők a terápiás programok időtartamai.

A kártya által nyújtott szolgáltatások több helyen beválthatók a velünk kapcsolatban álló magénrendelőkben, ahol a gyógytornász és orvos szakemberek a PhysioVit® szakmai képzési programjában részt vettek és alkalmazzák azokat a szemléleteket és koncepciókat, amelyet un. modern rehabilitációs programként biztosítunk számukra.

 • Hol szerezhető be a kártya?:
  • PhysioVit Kft., 1135 Budapest, Béke utca 23. - Előzetes bejelentkezés alapján vehető át a kártya, illetve partnereinkél a kezelések előzetes időpont egyeztetés alapján folynak, amelyet minden kártyabirtokosnak önállóan kell egyeztetni majd a kártya vásárlást követően.
  • PhysioVit Kft., 3060 Pásztó, Hunyadi u. 12. fsz/2. - Előzetes bejelentkezés alapján vehető át a kártya, illetve partnereinkél a kezelések előzetes időpont egyeztetés alapján folynak, amelyet minden kártyabirtokosnak önállóan kell egyeztetni majd a kártya vásárlást követően.

Mit biztosítanak a kártyák? Speciálisan képzett gyógytornászok, rehabilitációs trénerek által vezetett egészségprogramokat a rehabilitáció, a tréningek és a rekreációs programok területéről egyaránt attól függően, kinek milyen szolgáltatásra van szüksége az egyéni panaszok, mozgásszervi problémák hathatós, effektív leküzdéséhez. Ezáltal speciális kezelési tervekkel irányított gyógyulást, regenerációt, rehabilitációt  nyújtanak a kártya percei a felhasználók számára egy széles körű állapotfelmérést követően.

A PhyDoArt® kártya saját részre is használható, de ajándékkártya formájában is kiváló meglepetés lehet ismerősei, szerettei részére. Utóbbi esetben rendkívül praktikus, hiszen megvásárlásával nincs veszélye annak, hogy nem megfelelő ajándékot választ, hiszen a megajándékozott döntheti el, vagy szakember közreműködésével állíthatja össze beváltáskor a számára szükséges, kedvező terápiákat, tréningeket, wellness szolgáltatásokat a gyógyulás, vagy hatékony egészségmegőrzés érdekében.

 

Tudtad, hogy a PhyDoArt® PRÉMIUM és a PRÉMIUM+ egészségkártya lett a 2022-es esztendő top terméke cégek és nagyvállalatok körében?

 

Miért érdemes ezt a perc alapú PhyDoArt® egészségkártyát választani?

 • A PhysioVit® legsikeresebb szolgáltatása egyszerűen és gyorsan megvásárolható, elérhető otthonról is.
 • Nem kell külön-külön fizetni az egyes kezeléseket, más-más szakember által végzett szolgáltatásokat, hiszen a gyógyulást biztosító komplex szolgáltatásokat a kártyával már megvásárolta. Ameddig annak percei tartanak, addig a gyógyulását segítő általunk legjobbnak ítélt terápiákat kapja.
 • Amennyiben a kártyát ajándékként kívánja tovább adni, akkor is jól jár, hiszen a megajándékozott majd beváltja a számára megfelelő terápiára, vagy tréningre, hiszen a PhyDoArt® rendkívül széles körű felhasználási lehetőséget biztosít attól függően kinek milyen szolgáltatásra van szüksége. Ezek itt tekinthetők meg: Szolgáltatásaink listája.
 • A kártya elegáns megjelenésével igazán kedves meglepetés. Saját részre vásárolt kártya hosszú hónapokig kedvezményes szolgáltatások igénybevételére is lehetőséget ad a PhyDoArt® programokon kívül.
 • A megajándékozott kedvére válogathat az állandóan bővülő szolgáltatási listából. Éppen ezért kockázattól mentes is, hiszen a megajándékozott választ szolgáltatást magának kártyájával.


Milyen típusú PhyDoArt® egészségprogram van az egyes kártyák vonalkódjában elrejtve?

1.) PhyDoArt® PRÉMIUM performance Egészségprogram 165 perc komplex kezelés mellett tartalmaz 3x20 perces masszázst és 3x55 perces komplex tréninget (gyógytorna fitness gépeken) biztosít egyénileg kialakított kombinációban. A kártya, a perceinek felhasználása után állandó 15% kedvezményt biztosít tulajdonosának. Amennyiben a komplex szolgáltatást alkalmanként fizetné, abban az esetben 120.000 Ft-ot kellene elköltenie. Ezzel az egészségkártyával azonban spórolhat 30100 Forintot.

Szolgáltatás ára: 

 • Komplex manuálterápiás kezelések (3x55perc): 3x20.000 Ft= 60.000 Ft
 • Gyógytornász által vezetett korrekciós, rehabilitációs/sportrehabilitációs tréningek (3x55 perc): 3x15.000 Ft = 45.000 Ft
 • Regenerációs masszázs: 3x5000 Ft (3x55 perc)= 15000 Ft
 • Amennyiben ezt a szolgáltatást kártya nélkül vásárolja meg, akkor összesen 120.000 Ft összegű szolgáltatást vásárol. Ezzel a kártyával a szolgáltatás-csomag most 89.900 Ft értékben lehet az Öné.

Ezen kívül, a kártya perceinek letelte után szükséges még valamilyen szolgáltatást vásárolnia (amely állapotfüggő), vagy későbbiekben szeretne szolgáltatást igénybe venni nálunk és emiatt a kártyát percekkel feltölteni, akkor a kezelések 15%-os kedvezménnyel kerülnek beszámításra.
Bővebb információ és kártya előrendelés telefonon: +36 1 790 9900

 

1.) PhyDoArt® PRÉMIUM Egészségprogram 260 perc komplex kezelést/tréninget biztosít egyénileg kialakított kombinációban. A kártya, a perceinek felhasználása után állandó 30% kedvezményt biztosít tulajdonosának.
A csomagban a percek díja 5 db PhyDoArt komplex szolgáltatást tartalmaz (4 db 55 perc és 1 db 40 perc) 99.900 Ft értékben. Amikor a kártya percei elfogytak, az ismét feltölthető 5 db, vagy 10 db újabb PhydoArt egészségprogramok által nyújtott szolgáltatással, de már igénybe vehető majd a kártya által biztosított 30% kedvezmény. 

Amennyiben a komplex szolgáltatást alkalmanként fizetné, abban az esetben 114.900 Ft-ot kellene elköltenie. Ezzel az egészségkártyával azonban spórolhat 39.000 Forintot.

Szolgáltatás ára: 

 • Komplex manuálterápiás kezelések (4x55perc, valamint 1x 40 perc): 4x20.000 Ft, 1x14900 Ft= 114.900 Ft
 • Amennyiben ezt a szolgáltatást kártya nélkül vásárolja meg, akkor összesen 114.900 Ft összegű szolgáltatást vásárol. Ezzel a kártyával a szolgáltatás-csomag most 75.900 Ft értékben lehet az Öné.

Ezen kívül, a kártya perceinek letelte után szükséges még valamilyen szolgáltatást vásárolnia (amely állapotfüggő), vagy későbbiekben szeretne szolgáltatást igénybe venni nálunk és emiatt a kártyát percekkel feltölteni, akkor a kezelések 30%-os kedvezménnyel kerülnek beszámításra.
Bővebb információ és kártya előrendelés telefonon: +36 1 790 9900

 

2.) PhyDoArt® PLATINA Egészségprogram 180 perc komplex kezelést/tréninget biztosít egyénileg kialakított kombinációban. A kártya, a perceinek felhasználása után állandó 20% kedvezményt biztosít tulajdonosának.
A csomagban a percek díja 3 db PhyDoArt komplex szolgáltatást tartalmaz (3 db 60 perc/alkalom) 55.000 Ft értékben. Amikor a kártya percei elfogytak, az ismét feltölthető 5 db, vagy 10 db újabb PhydoArt egészségprogramok által nyújtott szolgáltatással, de már igénybe vehető majd a kártya által biztosított 20% kedvezmény.
Amennyiben a komplex szolgáltatást alkalmanként fizetné, abban az esetben 60.000 Ft-ot kellene elköltenie. Ezzel az egészségkártyával azonban spórolhat 16100 Forintot.

Szolgáltatás ára: 

 • Komplex manuálterápiás kezelések (3x55perc): 3x20.000 Ft= 60.000 Ft
 • Amennyiben ezt a szolgáltatást kártya nélkül vásárolja meg, akkor összesen 60.000 Ft összegű szolgáltatást vásárol.Ezzel a kártyával a szolgáltatás-csomag most 43.900 Ft értékben lehet az Öné.

Ezen kívül, a kártya perceinek letelte után szükséges még valamilyen szolgáltatást vásárolnia (amely állapotfüggő), vagy későbbiekben szeretne szolgáltatást igénybe venni nálunk és emiatt a kártyát percekkel feltölteni, akkor a kezelések 20%-os kedvezménnyel kerülnek beszámításra.
Bővebb információ és kártya előrendelés telefonon: +36 1 790 9900

 

3.) PhyDoArt® GOLD Egészségprogram 140 perc komplex kezelést/tréninget biztosít egyénileg kialakított kombinációban. A kártya, a perceinek felhasználása után állandó 15% kedvezményt biztosít tulajdonosának.
A csomagban a percek díja 3 db PhyDoArt komplex szolgáltatást tartalmaz (2 db 55 perc/alkalom és 1 db 30 perc/alkalom) 42.900 Ft értékben. Amikor a kártya percei elfogytak, az ismét feltölthető 5 db, vagy 10 db újabb PhydoArt egészségprogramok által nyújtott szolgáltatással, de már igénybe vehető majd a kártya által biztosított 15% kedvezmény.


Amennyiben a komplex szolgáltatást alkalmanként fizetné, abban az esetben 52.900 Ft-ot kellene elköltenie. Ezzel az egészségkártyával azonban spórolhat 23.000 Forintot.

Szolgáltatás ára: 

 • Komplex manuálterápiás kezelések (2x55perc, valamint 1x 30 perc): 2x20.000 Ft, 1x12900 Ft= 52.900 Ft
 • Amennyiben ezt a szolgáltatást kártya nélkül vásárolja meg, akkor összesen 52.900 Ft összegű szolgáltatást vásárol. Ezzel a kártyával a szolgáltatás-csomag most 29.900 Ft értékben lehet az Öné.

Ezen kívül, a kártya perceinek letelte után szükséges még valamilyen szolgáltatást vásárolnia (amely állapotfüggő), vagy későbbiekben szeretne szolgáltatást igénybe venni nálunk és emiatt a kártyát percekkel feltölteni, akkor a kezelések 30%-os kedvezménnyel kerülnek beszámításra.
Bővebb információ és kártya előrendelés telefonon: +36 1 790 9900

 

 

 

PhysioVit® PhyDoArt®  egészségkártyáival kapcsolatosan kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat a +36 1 790 9900 telefonszámon, vagy írjon itt a honlap chat-vonalán!

Megjelent: 1339 alkalommal
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

PhyDoArt® GOLD

 

PhyDoArt® PLATINA

 

PhyDoArt® PRÉMIUM

 

PhyDoArt® PERFORMANCE

 

Top

Honlapunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa.
A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.