+36 1 790 9900 | WhatsApp: +36 70 311 1094 | « Online ügyfélszolgálat 900 - 1800 »
 
   
  
 
Kosár
0 Termékek - 0 Ft
A kosara üres!

Vissza az időben 2012-ig!
PHYSIOVIT - International Academy for Sportsciense (IAS) Sportrehabilitáció. Ekkor indult a nagy sportrehabilitácós programunk, amelyet annak idején a HírTV is bemutatott Sárfalvi Péter vezetésével.

Miért is emlékezünk erre vissza?

Mert itt vette kezdetét úttörőnek számító munkánk, amely igen, most már profi szinten óriásira szélesedett körben beérett. Az első csoportokban helyett kapott személyek mostanra már kiemelkedő munkát végeznek pl. a Magyar labdarúgó Szövetségben, Magyar vízilabda Szövetségben az OTP Bank Ligában, a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetségben stb.
A héten aktív munkájuk miatt ki is emelünk 2 főt, 2014-ben nálunk végzett kollégát, akik igazán fókuszban voltak/ vannak. Kedden Angliában Halmai Tamás (MLSZ-Nemzetek Ligája) a magyar focistákkal igazán beírta magát a történelembe. :-) Ma pedig Ágó Renáta (MVLSZ-FINA2022) kezdheti meg munkáját a vízilabdázó lányokkal. Igen utóbbi szakember még itt a videóban a tanulópadban ülve ismerhette meg a sportrehabilitáció alapjait, ma pedig már a sikerek küszöbén. :-) Jó munkát kívánunk minden sportrehabilitációs területen mai versenyeken is tevékeny kollégának.

Mi pedig folyamatosan startolunk újra és újra egy következő csoporttal, melynek részleteit itt találjátok: http://physio-vit.hu/kepzesek-es-tajekoztatok/oktatas/dosb-sportfizioterapia

Megjelent: 472 alkalommal
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

PhysioVit Központ

Top

Honlapunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa.
A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.