+36 1 790 9900 | WhatsApp: +36 70 311 1094 | « Online ügyfélszolgálat 900 - 1800 »
 
   
  
 
Kosár
0 Termékek - 0 Ft
A kosara üres!
RunCard Club Europe kedvezménykártya

A futás még soha nem volt ilyen népszerű tömegsport, mint napjainkban. Minden héten lépten-nyomon szerveződnek az új versenyek. Önkormányzatok, sportklubok és más civil szerveződések, illetve vállalkozások rendezésében az ország minden szegletében. A versenyeken új ismeretségek, barátságok szövődnek, baráti társaságok alakulnak és lassan jelentős közösséggé áll össze a futótársadalom, amelynek a futás révén mind könnyebben mobilizálható tömegbázisát adják az aktív, sportos életmódot folytatók.

Mi a PhysioVit-nél mindig is egyik kedvenc sportágunknak tekintettük a futást, már csak azért is, mert mi is aktívan érezzük annak kedvező hatásait, előnyeit szabadidőnkben. Többek között ezért is tartjuk rendkívül fontosnak a futóközösség tagjainak széleskörű támogatását, nem csupán a rehabilitációban, hanem képzések és vásárlási kedvezmények biztosításával iegyaránt.

Ennek az aktív futóközösségnek kíván kedvezni az évente megújítható RunCard Europe kedvezménykártya, mely igénybevételével a kártyabirtokosok elsősorban a versenyek nevezési díjaiból kapjanak engedményeket, de a programszervezők és a kapcsolódó szolgáltatásokat nyújtó egyéb szervezetek és vállalkozások együttműködésével a kedvezményprogramban résztvevők az élet egyéb területein is élvezhetik a közösség erejére tekintettel elérhető engedményeket. Hogyan kapcsolódik mindehhez a PhysioVit?

A futás az egyik legegyszerűbb mozgásformák egyike, melynek segítségével nemcsak fittek maradhatunk, de számos egyéb pozitív élettani hatása is van, hiszen a rendszeres testmozgás az agyat is edzi, javítja a koordinációs képességet és a szellemi frissességet, melynek pozitív hatása idős korban is megmutatkozik. A rendszeres sportolás hozzájárul a koleszterinszint és a vérnyomás csökkentéséhez, erősíti az izmokat és a csontokat, és javítja az általános közérzetet is. Ugyanakkor a futás nem csak a lábakat, de a háti, a hasi és a törzsizmokat is erősíti, amelyre szükség van mind az irodai ülőmunkát, mind a fizikai munkát végzők számára, de ugyanígy a bevásárlással vagy gyermekneveléssel járó rendszeres igénybevétel esetén. Amellett, hogy a futás az egyik legjobb kalóriaégető mozgásforma, a futás közben felszabaduló hormonok pozitív relaxáló hatással vannak a sportoló tudatára is, amely kedélyállapot segít legyűrni a mindennapi életvitel során őt érő stresszhatásokat is.

  • RunCard kártyabirtokosok számára legalább 10%-os azonnali (azaz az adott igénybevételhez kapcsolódó) kedvezményt adunk az Egészségcentrum kezeléseinek árából.
  • RunCard kártyabirtokosok számára 15% kedvezményt biztosítunk a kineziotape és az SMR henger vásárlásánál szaküzletünkben.
  • RunCard kártyabirtokosok számára kineziotape terápiát 50% kedvezménnyel biztosítunk.
  • RunCard kártyabirtokosok számára kineziotape terápia wellness kezelésekkel (pl. frissítő masszázs, regeneráló masszázs, mézmasszázs, aromamasszázs, köpölyöző masszázs), rehabilitációs és prevenciós gyógykezelésekkel egybekötve (lökéshullám terápia, SMR tréning, fascia terápia, manuálterápia) 50% kedvezménnyel vehető igénybe.
  • RunCard kártyabirtokosok számára SMR, fascia terápia témakörben (önmasszázs és helyes hengerhasználat) és kineziotape képzések területén 25% kedvezményt biztosítunk.
  • Szakmai továbbképzéseink résztvevői részére igénylés esetén RunCard kedvezménykártyát biztosítunk!

 

Megjelent: 5033 alkalommal
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

PhysioVit Központ

Top

Honlapunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa.
A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.