+36 1 790 9900 | WhatsApp: +36 70 311 1094 | « Ügyfélszolgálat 900 - 1800 | Hírlevél »
 
   
  
 
Kosár
0 Termékek - 0 Ft
A kosara üres!
Pénzvisszafizetési garancia feltételei

Webáruházainkban vásárolt termékek esetében 100%-os pénzvisszafizetési garanciát adunk minden rendelésre, amennyiben a kézhezvételtől számított 14 munkanapon belül értesülünk a reklamációról! A webshopra vonatkozó jogszabályok érvényesek ebben az esetben is: A vásárló a szerződéstől a termék átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat.

Nem gyakorolhatja a vásárló az elállási jogát a vonatkozó jogszabályban meghatározott esetekben, így különösen a szerzői jogi védelem alatt álló termékek (pl.: hang-, illetve képfelvétel, valamint számítástechnikai szoftver) esetében, ha a csomagolást a vásárló felbontotta. A vásárló az elállási joga gyakorlását írásban e-mailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy postai úton: 3065 Pásztó, Vár u. 105. köteles az eladónak bejelenteni.

Amennyiben a vásárló a termék árát megfizette, az eladó az elállás közlését és a termék visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríti azt a vásárló által megadott bankszámlára történő átutalással. Kérjük ügyeljen erre a határidőre, mert ezt minden esetben betartjuk!

A vásárló viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A vásárló a terméket az eladó, azaz a MEDEX24 Kft 3065 Pásztó, Vár u. 105. szám alatt található ügyfélszolgálati irodájába köteles visszajuttatni.

Az eladó csak akkor köteles a terméket visszavenni, ha a vásárló azt az eredeti csomagolásban, sérülésmentesen szolgáltatja vissza. Amennyiben a vásárló a terméket már használta és nem tudja azt hiánytalan csomagolásban, sérülésmentesen visszaszolgáltatni az eladónak, akkor eladó nem veszi vissza a terméket és nem fizeti vissza a termék árát, ilyen esetben a terméket a vásárló költségére visszaszállíttatja a vásárlónak.

Kérjük ezen szabályok figyelembe vételét!

A PhysioVit Group csapata

Megjelent: 14515 alkalommal
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Top

Honlapunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa.
A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.