+36 1 790 9900 | WhatsApp: +36 70 311 1094 | « Online ügyfélszolgálat 900 - 1800 »
 
   
  
 
Kosár
0 Termékek - 0 Ft
A kosara üres!

ONLINE ELÁLLÁSI NYILAKOZAT - Webáruház vásárlói részére

Jelen elállási űrlapot a honlapon üzemeltetett webáruház vásárlói részére hoztuk létre az aktuális jogszabályok figyelembe vétele mellett. Amennyiben Ön, mint Vásárló el kíván állni a webáruházban leadott megrendelésétől, a vásárlási szerződéstől, kérjük töltse ki a nyomtatványt és küldje el részünkre az űrlap segítségével. Abban az esetben, ha a nyomtatványt előbb küldi el részünkre, mint az áru(ka)t, úgy a gyorsabb ügyintézés érdekében az elállási nyilatkozat email címére továbbított másolatát szíveskedjen mellékelni a visszaküldött áru(k) mellé. Részletes tájékoztató az elállási jogról ide kattintva olvasható.
A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező, ellenkező esetben a rendszer nem küldi el jelentkezését!

Teljes név:*
Email cím:*
Megrendelés száma:*
Fuvarlevél száma
Számlaszám

Az online elállási nyilatkozat elküldésével tájékoztatom a PhysioGroupot, hogy a már megkötött szerződéstől, a termékek megvásárlásától elállok.

Hozzájárulok személyes adataim kezeléséhez és feldolgozásához.

Az adatok kezelése az elállási nyilatkozatban foglaltak alapján történik annak érdekében, hogy a megrendeléssel kapcsolatos ügyintézés zavartalanul működhessen. Kérjük a kitöltés előtt feltétlenül olvassa el adatvédelmi tájékoztatónkat.

PhysioVit Központ

Top

Honlapunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa.
A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.