+36 1 790 9900 | WhatsApp: +36 70 311 1094 | « Ügyfélszolgálat 900 - 1800 | Hírlevél »
 
   
  
 

ONLINE KURZUSRA JELENTKEZÉS

KINEZIOTAPE - Proprioceptiv Physiotape® e-LEARNING - Professzionális kineziotape használat sportban és rehabilitációban.

Az online képzés célja a kineziotape használat megismertetése azokkal az egészségügyis és sporttudományi szakemberekkel, akik még sosem használtak ilyen kineziológiai tapaszokat és szeretnék azokat úgy megismerni és használni, hogy tisztában legyenek a hatásmechanizmusokkal, a ragasztási variációkkal (több, mint 30 féle) és többféle tapasz (gélgolyós, klasszikus, sporttape) használatát és az ahhoz tartozó különbségeket is szeretnék tudni.

A kineziotape, kineziológiai tapasz (kinesiology tape) szakszerű használatát kiemelt fontosságúnak tartjuk, hiszen ez a rugalmas, hosszanti irányban nyújtható, akril ragasztóréteggel bevont tapasz kiváló a rehabilitációban, sportrehabilitációban a mindenkor alkalmazott terápia hatékonyságának fokozására. Segítségükkel gyorsabban csökkenthető a fájdalom, növelhető a fokozott tónusú izmok lazítási intenzitása, az ödéma csökkentése, hatékonyabbá tehető az izomerősítés a korrekcióknak köszönhető szenzoros stabilizálásnak köszönhetően, ugyanakkor a szenzoros stabilizáció segít a túlzottan mozgékony (hypermobil), vagy instabil ízületeknél a pozíció és az izmok helyes működésének megéreztetésében ("memóriatape") stb. A hatásokat hosszasan lehetne még sorolni.

Óriásit fejlődik folyamatosan a kineziotape technika, mely biztosítja számunkra a ragasztási variációk állandóan sokasodó sokféleségét. Az online előadáson szó esik majd:

❶ Ragasztási technikákról az anyag jellegéhez igazodva.
❷ Ragasztásokról a korrekcióban.
❸ Ragasztásokról a szöveti mobilizálásban.
❹ Ragasztásokról a krónikus gyulladások csökkentésében.
❺ Ragasztásokról az ödéma csökkentésében.
❻ Ragasztásokról a pumpafunkció biztosítása érdekében.
❼ Ragasztásokról a szalagszakadásban, izomrost szakadásban.
❽ Ragasztásokról a fascia lazításában.
❾ Kiegészítő tesztek és szöveti analízisek a ragasztási technikák meghatározásában.
❿ Új, tudományosan bizonyított elméleti alapok az izomtechnikában a szöveti analízisek alapján.

Természetesen szembe állítjuk egymással a klasszikus taping vonalat és a modern anyagszemléletet, ebből adódó lehetőségeinket a szöveti és sejtszintű folyamatok támogatásában.

A helyes alkalmazást most online formában is elérhetővé tesszük mindenki számára. Itt minden érdeklődő elsajátíthatja a több órás előadásokon, gyakorlati bemutatókon. Miért érdemes regisztrálni az online kurzusokra? Mivel lesznek a hallgatók gazdagabbak?

  • Megismerik a szöveti elváltozásokon alapuló helyes és észerű kineziotaping használat alapjait.
  • Kipróbálhatják Magyarország egyik legnagyobb kineziológiai tapasz forgalmazójának termékeit, azok gyógyító, szöveti folyamatokat támogató eltérő hatásait, az individuális tapasz használatot (gélgolyós, lyukas, klasszikus kineziológiai tapaszok stb.).
  • Megtanulják hogyan válasszák meg a ragasztási céloknak megfelelő terméket.
  • Megismerik a kineziotaping területén alkalmazható újdonságokat, variációs lehetőségeket szöveti analízisek alapján.
  • Helyes ragasztásokat, helytelen technikákat. A hatékonyság fokozására használható tippeket, trükköket.

Helyszín: PhysioVit Rehab Akadémia, e-learning felülete, melyre a jelentkező és a tanfolyami díjat befizető értesítést és belépési lehetőséget kap. Itt megtekinthetők az előadások (elmélet és gyakorlat), majd sikeres vizsgát követően a megjelenéssel járó képzésekhez hasonlóan megkapja az igazolást. NEM KELL MOST MÁR UTAZNI!

Hogyan folyik az online képzés? Hasonlóan a személyes megjelenéssel járó kineziotape, kineziológiai tape tanfolyamainkhoz, reggel 9:00 órakor kezdődik az online tanfolyam is és kora este 18:00 óráig tart majd. Ezalatt az idő alatt a képzés résztvevői elméleti és gyakorlati előadásokat, prezentációkat hallgatnak meg, illetve ezeket gyakorolják.

Hogyan működik az online Campus?

Az online képzés kezdete előtti napon Emailben megküldjük a fiók aktiválásához szükséges linket. Ezzel be tud már lépni itt a www.physio-vit.hu weboldalon online fiókjába,de ekkor még nem látja a tartalmat, mert az csak a kiírt dátum szerinti napon reggel 9:00 órától válik láthatóvá, elérhetővé videó-blokkok formájában. Az előadás úgy működik, mintha klasszikus képzésen lenne, azaz meghallgatja az előadásokat, majd gyakorolni kell a ragasztásokat a videók alapján, illetve a regisztrációkor megküldött visszaigazolás szerint. 

Rendezvény dátumai:

  • Szabadon választhatók.

Fontos, hogy olyan dátumot válasszon, amely a jelentkezést követően elegendő időt biztosít Önnek a képzési díj befizetésére, valamint számunkra a gyakorlóanyag továbbítására. Ennek megfelelően ajánlott átfutási idő a regisztráció és a képzés között 1 hét. Amennyiben Ön mai napon regisztrál, annak megfelelően a tanfolyamot 1-2 munkanapon belül visszaigazoljuk. A választott befizetési formától függően a tanfolyami díj megfizetése, beérkezése után megküldjük a futárszolgálattal az online tanfolyam gyakorlóanyagát. Ennek átfutási ideje 1-3 munkanap. Ezt követően már kezdhető az online tanfolyam.

Tandíj:

  • HUF: 49.000 Forint, amely magában foglalja az órai jegyzet és gyakorló anyagokat, az igazolások regisztrációját és a futárszolgálati költségeket egyaránt. PhysioVit Card/hallgatói kártya használattal a képzési díj 9.000 Ft. Képzéshez kedvezményes csomagok tartoznak. Aktuális akciókról, kedvezményekről tájékozódjon ide kattintva: "Kedvezményes képzési csomagok."
  • EUR: Tandíj törlesztése euróban is igényelhető. A díj mértéke az aktuális valutaárfolyam alapján kerül megállapításra. Ebben az esetben a jelentkezési lap "Megjegyzés" pontjához kell az igényt feltüntetni.
  • Képzéshez tartozó kedvezménycsomagok pontos leírásáról, az igénybe vehető szolgáltatási lehetőségekről tájékozódjon a tanulmányi osztályunk által kibocsájtott kiadványból. Részletfizetési tájékoztató...

Szeretettel várunk minden érdeklődőt az online tanulmányi programba!


AKTUÁLIS ROCKTAPE AKCIÓNKNAK KÖSZÖNHETŐEN EZ AZ ONLINE KÉPZÉS INGYENES AKKOR, AMENNYIBEN 50.000 FT FÖLÖTTI ÉRTÉKBEN VÁSÁROL ROCKTAPE KINEZIOLÓGIAI TAPASZT ITT! - Rocktape webshop akció

Regisztrációs lap

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező, ellenkező esetben a rendszer nem küldi el jelentkezését!

Általános adatok

Teljes név:*
Leánykori név:
Születési hely és idő (év/hónap/nap):*
Anyja neve:*
Email cím:*
Levelezési cím:*
Telefonszám:*

Általános adatok

Végzettsége:*

Előképzettség nélkül kizárólag a RockWORK képzésre lehet jelen regisztrációs lap kitöltésével és beküldésével regisztrálni.

Igazolások

Gyűjti a kreditpontokat?*
Igen válasz esetén adja meg nyilvántartási számát!

Egészségügyi Nyilvántartási és Képzési Központ honlapján tudja könnyen és gyorsan kikeresni a korábban már regisztrált nyilvántartási számát, amely eltérhet a nyilvántartási kártyán feltüntetett számtól. Kérjük ezt a számot tüntesse majd fel!  Ennek hiányában pontszerző tanfolyamunk esetén nem áll módunkban kreditpontjait hivatalosan regisztrálni.

Képzés elvégzését igazoló oklevél/részvételi igazolás nyelve a magyaron kívül.*

Az idegen nyelvű igazolás kiállítása díjköteles (5.000 Ft), amelynek részleteiről az Általános Képzési Feltételekben olvashat!

Számlázási adatok

Tandíjat fizeti:*
Tandíj fizető neve (számlázási név):*
Tandíj fizető címe (számlázási cím):*
Tandíj fizető telefonszáma:*
Adószám:*

Tandíjat fizető adatait (név, cím, telefonszám, adószám) kötelező megadni, ha a képzés díját nem magánszemélyként fizeti. Ebben az esetben a költségelszámolásra jogosult Kft., Bt. Alapítvány, közintézmény stb. adatait írja be az űrlap mezőibe.

Tandíjfizetés

Amennyiben rendelkezik érvényes, tőlünk kapott ajándékutalvány kóddal, vagy hallgatói kártyájához tartozóan az adott képzés a jelentkezés leadásának időpontjában kedvezményes PhysioVit Cardtulajdonosok részére, kérjük írja be a számot a  fenti mezőbe. A kódhoz rendelt % aránynak megfelelően állítjuk ki a tandíj összegének számláját.

Részletekben fizeti a tandíjat?*
Hány részletben tervezi fizetni a tandíjat?*
Kérjük válassza ki a fizetési módot!*

A tanfolyam díjának fizetése minden esetben a képzés előtt szükséges. Amennyiben a készpénzes fizetési módot választja, a tanfolyami díj 1143 Budapest, Hungária krt. 130. sz. alatti ügyfélszolgálati irodánkban fizetendő nyitvatartási időben (H-P: 9:00-18:00). Ajánlott előtte időpont egyeztetés a várakozási idő elkerülése érdekében. Tandíjfizetés egyéb részletei ide kattintva olvashatók...

Kuponkód

Amennyiben Önnél van érvényes kupon, kérjük adja meg a kódot a tanfolyami díj kedvezmények beszámítása érdekében.

Kérjük adja meg a kuponkódot.

Kérjük válassza ki a képzés dátumát!

Kérjük, hogy válassza ki a tanfolyam dátumát!*
Megjegyzés a kiválasztott képzéshez tartozóan:

Amennyiben Ön tetszőlegesen választ, kérjük vegye figyelembe azt, hogy a jelentkezés leadását követően a tanfolyami díj befizetése után még a gyakorlóanyagot 1-3 munkanapon belül kiszállítja a futárszolgálat a regisztrációs lapon megadott címre.

PHYSIOVIT hallgatói kártya (PhysioVit Card)

A kártya megrendelése és elkészítése díjmentes a képzésre jelentkezés esetében! A mezőket akkor is ki kell tölteni, ha Ön még nem rendelkezik PhysioVit kártyával. Ebben az esetben kérjük 00000 karaktereket írjon majd be. A megadott adatok alapján készítjük el személyre szabott kártyáját. Olvassa el részletes tájékoztatónkat a kártyáról itt! PhysioVit hallgatói kártya.

Előképzettség megnevezése:*
Kártyabirtokos neve (csak magánszemély lehet):*
Kártyabirtokos címe:*
Amennyiben már van hallgatói kártyája, kérjük adja meg annak 16 jegyű sorszámát!*
Hozzájárulok, hogy a weboldalra történő regisztrációm során megadott adataimat a(z) PhysioVit Nemzetközi Oktatási- és Terápiaközpont Kft., mint adatkezelő megismerje, letárolja, kezelje a tanulmányi profilom létrehozása, hozzájárulásom visszavonásáig. *
Kijelentem, hogy a regisztrációval kapcsolatos adatkezeléssel kapcsolatban elolvastam és tudomásul vettem a http://www.physio-vit.hu/physio/447-adatvedelmi-tajekoztato oldalon található adatkezelési tájékoztatót.*

Adatvédelmi nyilatkozatunkat és 2018.05.25-től érvényes GDPR alapján készült adatvédelmi tájékoztatónkat itt tekintheti meg.

Általános továbbképzési szerződés feltételeit elolvastam és elfogadom.*
Válasszon dátumot!

PhysioVit Központ

Top

Honlapunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa.
A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.