+36 1 790 9900 | WhatsApp: +36 70 311 1094 | « Ügyfélszolgálat 900 - 1800 | Hírlevél »
 
   
  
 

ONLINE KURZUS - Magas frekvenciatartományú masszírozó készülékek helyes használata a mozgásszervi megbetegedések terápiájához kapcsolódóan.

Akik nálunk vibrációs masszírozó gépet vásárol megnyitjuk az ingyenes digitális képzés lehetőségét az eszköz helyes használatára vonatkozóan. Most, hogy mindenkinek egyik napról a másikra rengeteg ideje adódott, használjátok ki az online tanulási lehetőséget a megvásárolt készülékhez kapcsolódóan. Regisztráljatok, adjátok meg a vásárlási számla sorszámát és ennek alapján a beazonosítást követően készülékenként 1 főnek visszaigazoljuk a fiók hozzáférését.

Egy új, vibrációs, kábel nélküli masszázskészülék már egy éve forgalomban van a Hyperice-től. A felhasználóbarát és természetes design mellett kiemelkedő minőséget biztosít a termékben a Quiet Glide™ technológia. Ez lehetővé teszi, hogy kezelések közben a készülék 3200 db ütést tudjon kiadni magából percenként. Ez kiváló, hiszen a kötőszövetben, izomban, szalagokban lévő szöveti receptorok számára ideális ingereket biztosít pl. az izomfeszesség, izommerevség, az izomláz esetén, az izomlazítás mellett fokozza a keringést, ezáltal az izom teljesítőképességét, ill. kifáradásnál a regenerációt, vagy mozgásbeszűkülésnél a a mozgékonyságot.

Izomlazító, keringésjavító, gyógyulási folyamatokat sejtszintű aktivitásfokozás útján serkentő hatása révén kiváló az eszköz mozgásszervi fájdalmak csillapítására is. Első körben a készülék a terápiás beavatkozásoknál hatásos, hiszen fontos, hogy használója tisztában legyen a szöveti működésekkel, sebgyógyulási folyamatokkal, anatómiai és élettani hátterekkel. Ezért a készüléket elsősorban gyógytornászok, orvosok, gyógymasszőrök, edzők részére ajánljuk.

Egy ilyen készülékkel végzett masszázs megfelelő kivitelezés mellett mit biztosíthat Önnek?

 • Sokat segít az izomláz gyors megszüntetésében.
 • Hatékonyan lazítja a merev, fájdalmas izomzatot, ezáltal növeli a mozgékonyságot és csökkenti az izomfájdalmat.
 • Gyorsítja a regenerációt pl. nagyobb megterhelés, edzés után.
 • Izomsérülések regenerációs idejét rövidíti a kötőszövet, ezáltal pedig a vér- és a nyirokkeringés, valamint a sejtszintű folyamatok aktiválásával.
 • Megnöveli a mozgásterjedelmet, a mozgékonyságot.
 • Könnyen kezelhető beállításának köszönhetően fokozatosságot biztosít a bőr alatti kötőszövet lazításától kezdve a mélyebben fekvő izmokig.

Mikor alkalmazható a készülék a rehabilitációban? Néhány példa:

 • túlterhelés ( vagy más statikai zavar) következményeként kialakult gyulladásos ízületi- ízület körüli- fájdalom szindrómák
 • sarokfájás ( sarokcsőr, sarok csontkinövés),
 • plantaris fasciitis,
 • Achilles-ín fájdalom (tendinitis, tendinopathia)
 • talp fájdalmak ( lábközépcsont- metatarsus fájdalmak)
 • teniszkönyök és golfkönyök (epicondylitis lateralis és medialis )
 • bizonyos derék és hátfájások,
 • tartós izomfájdalmak
 • Carpal tunnel szindróma
 • regeneráció

Készülékkel végzett online képzés strukturális felépítése (elmélet és gyakorlat) - 1 nap, 10 tanóra:

 • Készülék használat elmélete: Fiziológiai alapok, biológiai hatások.
 • Készülék és használata. Készülékek szerkezeti elemei, használati útmutatók bemutatása.
 • Szövetek viselkedése a kiválasztott frekvenciák és a nyomás erősségének függvényében. - Variációs lehetőségek a patológiában.
 • Standard indikációk - Szöveti elváltozások típusai szerint.
 • Vibrációs masszázs és fascia, harántcsíkolt izomzat, ízületi szalagok, inak. A különféle szövetek válasza a kezelésre.
 • Terápia indikációi, kontraindikációi a sportrehabilitáció szemszögéből.
 • Terápia alkalmazása a következő diagnózisok esetében (lsd. a fenti felsorolás)
 • Vibrációs készülékek és a Lökéshullám. hasonlóságok és különbözőségek.
 • Frekvencia tartományok hatása a szövetekre

Órák száma összesen:

 • Elméleti órák száma: 4 tanóra
 • Gyakorlati órák száma: 6 tanóra

Helyszín: PhysioVit virtuális campus tanulófelülete, melyre a jelentkező és a tanfolyami díjat befizető értesítést és belépési lehetőséget kap. Itt megtekinthetők az előadások (elmélet és gyakorlat), majd sikeres vizsgát követően a megjelenéssel járó képzésekhez hasonlóan megkapja az igazolást. NEM KELL MOST MÁR UTAZNI!

Hogyan működik az online Campus?

Az online képzés kezdete előtti napon Emailben megküldjük a fiók aktiválásához szükséges linket. Ezzel el tudja majd készíteni tanulói fiókját. De ekkor még nem látja a tartalmat, mert az csak a meghirdetett dátum szerintin napon reggel 9:00 órától válik láthatóvá, elérhetővé videó-blokkok formájában. Itt lehet kérdezni egy-egy megtekintett elméleti és gyakorlati előadás meghallgatását követően. Délután 18:00 óráig elérhető az online anyag. 15:00 órától nyílik meg a vizsgakérdések blokk. Itt van lehetőség videó feltöltésére is, amennyiben valaki azonnal szeretné prezentálni a vizsgakérdés szerinti feladat teljesítést.

Rendezvény dátuma:

  Egyénileg választható 1 nap, melyet a regisztrációs űrlapon meg kell adni. Képzési idő: 9:00-18:00 óra

  A képzés tartalmának elsajátításához anatómiai ismeret, helyes és szakszerű használatához pedig szakmai előképzettség javasolt (egészségügyi, vagy sporttudományi végzettség).

  Tandíj:

  • AKI NÁLUNK VÁSÁROLTA A HYPERVOLT KÉSZÜLÉKET, AZ ONLINE KÉPZÉS DÍJA: 0 Forint.
  • E-LEARNING MEGTEKINTÉSE A NEM NÁLUNK VÁSÁROLT KÉSZÜLÉKEK HASZNÁLÓINAK IS LEHETSÉGES. Online képzés díja 20.000 Ft. Ha valaki nem nálunk vásárolta a készülékét, de szeretné megtekinteni és rendelkezik PhysioVit hallgatói kártyával, akkor 42% kedvezmény részére is biztosított. Erről részletek itt tekinthetők meg.
  • EUR: Tandíj törlesztése euróban is igényelhető. A díj mértéke az aktuális valutaárfolyam alapján kerül megállapításra. Ebben az esetben a jelentkezési lap "Megjegyzés" pontjához kell az igényt feltüntetni.
  • Képzéshez tartozó kedvezménycsomagok pontos leírásáról, az igénybe vehető szolgáltatási lehetőségekről tájékozódjon a tanulmányi osztályunk által kibocsájtott kiadványból. Részletfizetési tájékoztató...

  Szeretettel várunk minden érdeklődőt az online tanulmányi programba!

  Regisztrációs lap az online képzésre

  Általános adatok

  Teljes név:*
  Leánykori név:
  Születési hely és idő (év/hónap/nap):*
  Anyja neve:*
  Email cím:*
  Levelezési cím:*
  Telefonszám:*

  Általános adatok

  Végzettsége:*

  Előképzettség nélkül kizárólag a RockWORK képzésre lehet jelen regisztrációs lap kitöltésével és beküldésével regisztrálni.

  Igazolások

  Gyűjti a kreditpontokat?*
  Igen válasz esetén adja meg nyilvántartási számát!

  Egészségügyi Nyilvántartási és Képzési Központ honlapján tudja könnyen és gyorsan kikeresni a korábban már regisztrált nyilvántartási számát, amely eltérhet a nyilvántartási kártyán feltüntetett számtól. Kérjük ezt a számot tüntesse majd fel!  Ennek hiányában pontszerző tanfolyamunk esetén nem áll módunkban kreditpontjait hivatalosan regisztrálni.

  Képzés elvégzését igazoló oklevél/részvételi igazolás nyelve a magyaron kívül.*

  Az idegen nyelvű igazolás kiállítása díjköteles (5.000 Ft), amelynek részleteiről az Általános Képzési Feltételekben olvashat!

  Számlázási adatok

  Ez abban az esetben kell kitölteni, amennyiben Ön még nem vásárolt Hypervolt készüléket és az online képzés díját ennek megfelelően számlázzuk.

  Tandíjat fizeti:
  Tandíj fizető neve (számlázási név):
  Tandíj fizető címe (számlázási cím):
  Tandíj fizető telefonszáma:
  Adószám:

  Tandíjat fizető adatait (név, cím, telefonszám, adószám) kötelező megadni, ha a képzés díját nem magánszemélyként fizeti. Ebben az esetben a költségelszámolásra jogosult Kft., Bt. Alapítvány, közintézmény stb. adatait írja be az űrlap mezőibe.

  Tandíjfizetés

  Amennyiben rendelkezik érvényes, tőlünk kapott ajándékutalvány kóddal, vagy hallgatói kártyájához tartozóan az adott képzés a jelentkezés leadásának időpontjában kedvezményes PhysioVit Cardtulajdonosok részére, kérjük írja be a számot a  fenti mezőbe. A kódhoz rendelt % aránynak megfelelően állítjuk ki a tandíj összegének számláját.

  Részletekben fizeti a tandíjat?*
  Hány részletben tervezi fizetni a tandíjat?*
  Kérjük válassza ki a fizetési módot!*

  A tanfolyam díjának fizetése minden esetben a képzés előtt szükséges. Amennyiben a készpénzes fizetési módot választja, a tanfolyami díj 1143 Budapest, Hungária krt. 130. sz. alatti ügyfélszolgálati irodánkban fizetendő nyitvatartási időben (H-P: 9:00-18:00). Ajánlott előtte időpont egyeztetés a várakozási idő elkerülése érdekében. Tandíjfizetés egyéb részletei ide kattintva olvashatók...

  Kedvezménykód

  Amennyiben Önnél van érvényes kupon, amelyet a tanfolyami díj csökkentésére szeretne itt felhasználni, kérjük adja meg a kódot a tanfolyami díj kedvezmények beszámítása érdekében. Amennyiben Ön  május 23. után vásárolt Hypervolt készüléket a PhysioVit Webshopban, vagy a PhysioVit Rehab Akadémián működő szaküzletben, akkor a fizetéskor kapott bizonylat (számla) sorszámát kell itt megadni. Ezt ellenőrizzük, majd érvényesség esetén jóváírjuk.

  Kérjük adja meg a kuponkódot.

  Kérjük válassza ki a képzést!

  Kérjük, hogy adja meg a választott dátumot (1 nap)

  Amennyiben Ön a KinezioWORK képzésre jelentkezik, amelyhez előképzettség igazolására nincs szükség, úgy a végzettség kiválasztásakor kérjük majd az "egyéb" variációt adja meg részünkre. 

  PHYSIOVIT hallgatói kártya (PhysioVit Card)

  A kártya megrendelése és elkészítése díjmentes a képzésre jelentkezés esetében! A mezőket akkor is ki kell tölteni, ha Ön még nem rendelkezik PhysioVit kártyával. Ebben az esetben kérjük 00000 karaktereket írjon majd be. A megadott adatok alapján készítjük el személyre szabott kártyáját. Olvassa el részletes tájékoztatónkat a kártyáról itt! PhysioVit hallgatói kártya.

  Előképzettség megnevezése:*
  Kártyabirtokos neve (csak magánszemély lehet):*
  Kártyabirtokos címe:*
  Amennyiben már van hallgatói kártyája, kérjük adja meg annak 16 jegyű sorszámát!*
  Hozzájárulok, hogy a weboldalra történő regisztrációm során megadott adataimat a(z) PhysioVit Nemzetközi Oktatási- és Terápiaközpont Kft., mint adatkezelő megismerje, letárolja, kezelje a tanulmányi profilom létrehozása, hozzájárulásom visszavonásáig. *
  Kijelentem, hogy a regisztrációval kapcsolatos adatkezeléssel kapcsolatban elolvastam és tudomásul vettem a http://www.physio-vit.hu/physio/447-adatvedelmi-tajekoztato oldalon található adatkezelési tájékoztatót.*

  Adatvédelmi nyilatkozatunkat és 2018.05.25-től érvényes GDPR alapján készült adatvédelmi tájékoztatónkat itt tekintheti meg.

  Általános továbbképzési szerződés feltételeit elolvastam és elfogadom.*

  PhysioVit Központ

  Top

  Honlapunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa.
  A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.